Klicka på bilden för mer info

Välkommen till Betel!

Betelförsamlingen på Hönö är en pingstkyrka. Det betyder att vi är en fristående församling som utgör en del av den svenska pingströrelsen.

Betelförsamlingens övergripande vision bygger på fyra beståndsdelar. Vi vill för det första se en församling där Gud blir ärad, både genom ord och sang, men också genom praktisk handling där vi konkret lever ut det exempel som Jesus själv har visat oss. Vidare vill vi vara en församling som hjälper människor till en personlig relation med Jesus och som erbjuder en gemenskap där vi kan stötta och hjälpa varandra i livets olika situationer. Vi vill också bygga en församling där människor får utrymme att växa, både i andlig mognad men också när det gäller att få använda de gåvor som Gud har utrustat den enskilda människan med.

Vi sammanfattar vår vision i formuleringen att Betels uppgift är att "ära Gud, att vinna, att vårda och att växa".

Hoppas du hittar vad du letar efter. Hör annars av dig till oss!

Telefon expedition: 031-96 99 11
E-post: info@betelkyrkan.nu