Här kan du se vår Hemsedalserie:

SKIDLÄGER 2018

Hönö Missionskyrka & Betelkyrkan Hönö
Då var det snart dags igen!

Årets höjdpunkt!

Under sportlovet åker Betelkyrkan Hönö och Hönö Missionskyrka på skidläger och vi vill självklart att just du följer med!
Ännu ett år åker vi till det oslagbara Hemsedal i Norge! Förutom fantastisk skidåkning blir det mycket gött häng med gamla och nya vänner och dessutom en chans att lära känna och växa i den kristna tron genom samlingarna på kvällarna.

Tider

Skidlägret går av stapeln under sportlovet v. 7, 11-16/2 2018. Vi åker från Hönö på söndag morgon och är framme i Hemsedal på eftermiddagen. Vi får fem skiddagar (mån-fre) och åker från Hemsedal fredag eftermiddag. Bussresan tar ca 7h inklusive stopp.

Boende

Under vistelsen bor vi på KRIK Høyfjellssenter, några minuter med buss från backarna. Här serveras vi god mat och håller våra samlingar. Läs mer på www.khh.no.

För boende, mat, resa, liftkort och annat du behöver under veckan är kostnaden:
För ungdomar upp till och med 17 år, 4050:- (SEK)
För dig som är 18 år eller äldre, 4300:- (SEK)
För priser på skiduthyrning hänvisar vi till www.skistar.com. Vi kommer få en viss grupprabatt hos Skistar (tidigare år har det legat runt 20%). Mer info om detta kommer senare.

Pengar för mat på dit- och hemresan bör också tas med.

Anmälan

Anmälan öppnar den 1 december kl. 18:07! Du anmäler dig genom att både fylla i formuläret på länken nedan och betala in anmälningsavgiften på 500 kronor. Du räknas inte som anmäld förrän både formuläret är ifyllt och anmälningsavgiften är inbetald. Anmälan stänger den 15 januari eller när formuläret är fullt.

Lägret har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Förra året tog platserna slut på 8 minuter. Anmälningsavgift återfås endast vid sjukdom.

Betala in till BG: 889-6508 och märk inbetalningen med ”Skidläger 2018+ditt namn”. Resterande belopp (=lägeravgiften minus anmälningsavgiften) betalas senast den 1 februari.
Anmälningslänken släpps här och på våra sociala medier den 1/12 kl. 18:07.

Här kommer anmälningslänken till 2018 års läger i Hemsedal:

Övrigt

Skidlägret är för dig som går i 7:an och uppåt. Under lägret råder totalförbud mot alkohol, tobak och andra droger. Vi har en syskonrabatt på 500:- per hushåll.

Ställ frågor och håll dig uppdaterad på www.facebook.com/SkidlagerHono eller fråga:

Filip Larsson, ungdomsledare i Betel: filip@betelkyrkan.nu

Stina Sundström, ungdomsledare i Missionskyrkan: stina@honomissionskyrka.se

Mer info om lägret och informationsträff i januari skickas ut till dig som är anmäld.